Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Με το ένα πόδι στους 4 η Μπαρτσελόνα, σε μπελάδες η Μπάγερν
Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που πέρασε σαν... σίφουνας από το Παρκ ντε Πρενς, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Παριζιάνους.

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι, και μετά την “προειδοποιητική βολή” του Μέσι στο 14', που είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά από ωραίο σουτ, στο 19' ο Νεϊμάρ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία ασίστ του Μέσι και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε ωραία τον Σιρίγκου για το 1-0.

Ακολούθησαν δύο πανέμορφα γκολ του Λουίς Σουάρες με ατομικές ενέργειες στο 67' και στο 79', προτού ο Φαν ντερ Βιλ μειώσει σε 1-3 στο 82', με τη... βοήθεια του Ματιέ, που έβαλε την κόντρα για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της Μπαρτσελόνα, η οποία πάντως με το 3-1 πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στους 4 της διοργάνωσης.

Αντίθετα, πολύ πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου, που ηττήθηκε με 3-1 στην Πορτογαλία από την Πόρτο, και πηγαίνει με την πλάτη στον τοίχο στον επαναληπτικό της Γερμανίας.

Πρωταγωνιστής για τους Πορτογάλους ήταν ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, που στο 3ο μόλις λεπτό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μαρτίνες από τον Νόιερ, ενώ στο 10ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Ντάντε και με πλασέ έγραψε το 2-0, δίνοντας ένα γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων στους “Δράκους”.

Οι Βαυαροί μείωσαν στο 28' με τον Αλκάνταρα, μετά από σέντρα του Μπόατενγκ, όμως όχι μόνο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά δέχθηκαν και τρίτο τέρμα στο 65', όταν και πάλι μετά από λάθος στην άμυνα της Μπάγερν ο Τζάκσον νίκησε τον Νόιερ για το τελικό 3-1, που δίνει ελπίδες στην Πόρτο για μία μεγάλη πρόκριση.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!