Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Χυμός και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γεμιστά μπισκότα σοκολάτας ή της επιλογής σας ψιλοκομμένα
1 1/2 κουταλιά της σούπας άνθος αραβοσίτου
1 βανίλια
2 κουταλιές της σούπας μαλακή μαργαρίνη
5 κουταλιά της σούπας άχνη ζάχαρη
100 γραμμάρια φουντούκια
Νερό
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τη μαργαρίνη, ενώ σε ένα φλιτζάνι βάζουμε το χυμό του πορτοκαλιού και μετά συμπληρώνουμε όσο χρειάζεται με νερό.
Προσθέτουμε στη λιωμένη μαργαρίνη το νερό με το χυμό, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια, το ξύσμα του πορτοκαλιού και τέλος το άνθος αραβοσίτου.
Αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Παράλληλα, σπάμε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σας σε μια λαδόκολλα και σχηματίζουμε τον κορμό για να τον βάλουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Χυμός και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γεμιστά μπισκότα σοκολάτας ή της επιλογής σας ψιλοκομμένα
1 1/2 κουταλιά της σούπας άνθος αραβοσίτου
1 βανίλια
2 κουταλιές της σούπας μαλακή μαργαρίνη
5 κουταλιά της σούπας άχνη ζάχαρη
100 γραμμάρια φουντούκια
Νερό
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τη μαργαρίνη, ενώ σε ένα φλιτζάνι βάζουμε το χυμό του πορτοκαλιού και μετά συμπληρώνουμε όσο χρειάζεται με νερό.
Προσθέτουμε στη λιωμένη μαργαρίνη το νερό με το χυμό, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια, το ξύσμα του πορτοκαλιού και τέλος το άνθος αραβοσίτου.
Αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Παράλληλα, σπάμε τα γεμιστά μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σας σε μια λαδόκολλα και σχηματίζουμε τον κορμό για να τον βάλουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου