Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Μία άκρως delicatessen άφιξη μας φέρνει ένα γαλλικό αέρα στο κέντρο της Αθήνας. Το Comtesse Du Barry άνοιξε στο Κολωνάκι και σας περιμένει για να δοκιμάσετε υπέροχες γεύσεις και 150 διαφορετικές ποικιλίες κρασιού, λευκά, κόκκινα, ροζέ, αλλά και βιολογικά.

Στα ράφια του μπορείτε να βρείτε τη σπεσιαλιτέ της Comtesse du Barry, το φουά γκρα, καθώς επίσης και έτοιμα φαγητά, προετοιμασμένα από τον Γάλλο σεφ του Comtesse, την περίφημη μενεξεδί μουστάρδα, το λάδι τρούφας, χαβιάρι αλλά και τις διάφορες ποικιλίες πατέ. Τα ασυναγώνιστα γλυκά της, όπως τα σουφλέ αχλαδιού, σουφλέ σοκολάτας και τα γλυκά του κουταλιού όπως amaretto βερύκοκο θα αποτελέσουν σίγουρα μία από τις επιλογές σας.
Παράλληλα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δικά σας κρασιά στα La somelliere ψυγεία που διαθέτει αλλά και επιλέξετε ένα ιδιαίτερο δώρο για τους αγαπημένους σας, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.
Το Comtesse Du Barry με πάνω από έναν αιώνα λειτουργίας σας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας για μία μοναδική γευστική εμπειρία.
Επισκεφθείτε το νέο του κατάστημα και αφεθείτε στους master Της γεύσης να σας οδηγήσουν στους δρόμους της gourmet διατροφής.
Καψάλη 5, Κολωνάκι
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!