Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Στιβ Τζομπς έφτιαξε σχολή, ενώ σελέμπριτις και καλλιτέχνες τιμούν τη δική τους έχοντας μια σταθερή ολόιδια «στολή» καθημερινά...

Για άλλους είναι θέμα στιλ και ποιότητας, για άλλους απλώς πρακτικό. Το να φοράς κάθε μέρα μια «στολή», όσο απλή ή εξεζητημένη και αν είναι, κάνει τη ζωή σου απλούστερη. Προσοχή: η μέθοδος λειτουργεί μόνο αν είστε διάσημος. Αν εμείς φοράμε ολόιδια ρούχα κάθε μέρα, το πιθανότερο είναι να μας ρωτήσουν αν είναι όλα καλά στο σπίτι και αν πάθαμε κάτι.

ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ
«Γιατί φοράς πάντα ολόιδιες μπλούζες, Μαρκ;» τον ρώτησαν σε πρόσφατη συνέντευξη. «Επειδή δεν θέλω να χάνω πολύτιμο χρόνο με ανούσιες αποφάσεις, όπως τι θα φορέσω σήμερα», απάντησε.

ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠΣ
Ούτε ο εκλιπών είχε χρόνο για ανούσιες αποφάσεις όπως η γκαρνταρόμπα του. Το μαύρο ζιβάγκο έγινε το σήμα κατατεθέν του μαζί με τα τζιν και τα αθλητικά παπούτσια.

JAY Z
Στην καθημερινή του ζωή φορά σχεδόν αποκλειστικά t-shirt, φθαρμένα τζιν και ένα ζευγάρι Timberland ή αθλητικά παπούτσια.

ALEXA CHUNG
Το μοντέλο και δημοσιογράφος κυκλοφορεί σχεδόν πάντα με τζιν και αθλητικά.

KARL LAGERFELD
Ο διάσημος σχεδιαστής εδώ και δεκαετίες δεν έχει φορέσει τίποτε άλλο από μαύρα κοστούμια με λευκούς γιακάδες και γυαλιά ηλίου.

THOM BROWNE
Ο σχεδιαστής που έκανε μόδα τα cropped παντελόνια χωρίς κάλτσες, ντύνεται και ο ίδιος έτσι ακριβώς.

ALEXANDER WANG
Μόνο μαύρα για τον fashion designer. Πάντα σε χαλαρή φόρμα.

TAVI GEVINSON
Η 18χρονη συγγραφέας, blogger, εκδότρια περιοδικών και ηθοποιός, έχει τρέλα με τους γιακάδες· κάθε ένας λέει και μία ιστορία. Σε κάθε της εμφάνιση δεν είναι δυνατόν να μην ξεχωρίζει.

LORDE
Η νεαρή τραγουδίστρια κρατά πάντα απλό στιλ και mute τόνους σε όλα της τα ρούχα, σχεδόν σκοτεινή.

CARA DELEVINGNE
Μοντέλο και ηθοποιός, εκτός δουλειάς φορά πάντα στενά παντελόνια, σε διάφορα χρώματα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!