Αν δεν μπορείτε να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ ή να περιμένετε ακόμα
και δεκαετίες για να απολαύσετε τη γεύση ενός πεπαλαιωμένου ουίσκι,
βρέθηκε η απάντηση στο πρόβλημα (και τη βιασύνη) σας.
Ομάδα ερευνητών με το όνομα “Whiskey Elements” εξέτασαν, ανέλυσαν και κατέληξαν στις διαφορές ενός ουίσκι 3 ετών και ενός ετών 30.
Αυτό που έκαναν στη συνέχεια, είναι ότι δημιούργησαν μία μπάρα, η οποία μπορεί κατόπιν σχετικής επεξεργασίας, να μπει στο βαρέλι και να δώσει στο ουίσκι γεύση πολλών (πολλών) ετών.
Ο Tony Peniche, επικεφαλής του εγχειρήματος, περιέγραψε τη διαδικασία:
“Χρόνια εργασίας, αιτήσεις για έξι πατέντες, εκατοντάδες δοκιμές δειγμάτων, τρεις κατεστραμμένοι φούρνοι και κανα-δυο νύχτες που κανείς μας δεν θυμάται, κατέληξαν στη ‘μεταμόρφωση’ της γεύσης ενός ουίσκι μέσα σε 24 ώρες”.
Η ομάδα των ιδιοφυιών είχε θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση 18.οοο δολαρίων, για να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή τους. Έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 200.000 δολάρια.
Πηγή: news247.gr
Ομάδα ερευνητών με το όνομα “Whiskey Elements” εξέτασαν, ανέλυσαν και κατέληξαν στις διαφορές ενός ουίσκι 3 ετών και ενός ετών 30.
Αυτό που έκαναν στη συνέχεια, είναι ότι δημιούργησαν μία μπάρα, η οποία μπορεί κατόπιν σχετικής επεξεργασίας, να μπει στο βαρέλι και να δώσει στο ουίσκι γεύση πολλών (πολλών) ετών.
Ο Tony Peniche, επικεφαλής του εγχειρήματος, περιέγραψε τη διαδικασία:
“Χρόνια εργασίας, αιτήσεις για έξι πατέντες, εκατοντάδες δοκιμές δειγμάτων, τρεις κατεστραμμένοι φούρνοι και κανα-δυο νύχτες που κανείς μας δεν θυμάται, κατέληξαν στη ‘μεταμόρφωση’ της γεύσης ενός ουίσκι μέσα σε 24 ώρες”.
Η ομάδα των ιδιοφυιών είχε θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση 18.οοο δολαρίων, για να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή τους. Έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 200.000 δολάρια.
Πηγή: news247.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου