Καφές με χρώματα και αρώματα, πού αλλού; Στη Θεσσαλονίκη που έχει παράδοση στον καφέ. Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε εσπρέσο… τώρα και χρωματιστό.
Δυο νέα κορίτσια έκαναν το δικό τους επαγγελματικό βήμα μέσα σε ένα εξαιρετικά σκληρό, αντίξοο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πριν από ένα μήνα άνοιξαν ένα μικρό κυλικείο στο κέντρο της πόλης.
Από την αρχή ήξεραν πως για να «κερδίσουν την παρτίδα» θα πρέπει να καινοτομήσουν. Τόλμησαν και βγαίνουν κερδισμένες. Αποφάσισαν να βάλουν χρώμα, όχι στη ζωή τους αλλά στον καφέ. Έτσι προέκυψαν ροζ φρεντο, μπλέ φραπέ, κίτρινο καπουτσίνο…
Η παλέτα των χρωμάτων του καφέ είναι πολύ μεγάλη και ο πελάτης αποφασίζει σε τι απόχρωση θα πιει τον καφέ του.
Όπως ξεκαθαρίζει η 28χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ Ειρήνη Χατζηλίου, το χρώμα στον καφέ δεν επηρεάζει καθόλου τη γεύση. Είναι φυτικό και δεν περιέχει καμία χρωστική ουσία.
Με χρώμα μπορούν να βαφτούν όλα τα είδη καφέ, είτε ζεστά είτε κρύα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για δίχρωμία.
Τέλος, η συνταγή για χρωματιστό καφέ είναι μυστική και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικόα πό τις ιδιοκτήτριες.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Δυο νέα κορίτσια έκαναν το δικό τους επαγγελματικό βήμα μέσα σε ένα εξαιρετικά σκληρό, αντίξοο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πριν από ένα μήνα άνοιξαν ένα μικρό κυλικείο στο κέντρο της πόλης.
Από την αρχή ήξεραν πως για να «κερδίσουν την παρτίδα» θα πρέπει να καινοτομήσουν. Τόλμησαν και βγαίνουν κερδισμένες. Αποφάσισαν να βάλουν χρώμα, όχι στη ζωή τους αλλά στον καφέ. Έτσι προέκυψαν ροζ φρεντο, μπλέ φραπέ, κίτρινο καπουτσίνο…
Η παλέτα των χρωμάτων του καφέ είναι πολύ μεγάλη και ο πελάτης αποφασίζει σε τι απόχρωση θα πιει τον καφέ του.
Όπως ξεκαθαρίζει η 28χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ Ειρήνη Χατζηλίου, το χρώμα στον καφέ δεν επηρεάζει καθόλου τη γεύση. Είναι φυτικό και δεν περιέχει καμία χρωστική ουσία.
Με χρώμα μπορούν να βαφτούν όλα τα είδη καφέ, είτε ζεστά είτε κρύα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για δίχρωμία.
Τέλος, η συνταγή για χρωματιστό καφέ είναι μυστική και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικόα πό τις ιδιοκτήτριες.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου