Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εξοργισμένος είναι ο δήμαρχος της πόλης Κολμενάρ Βιέχο, μιας μικρής πόλης στα βόρεια της Μαδρίτης, με τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες που δεν μαζεύουν τα κακά των σκύλων τους όταν τους βγάζουν βόλτα. Κι έτσι προσέλαβε ντετέκτιβ να πιάνει στα πράσα τους σκύλους την επίμαχη στιγμή και τους ιδιοκτήτες να... αδιαφορούν!
Οι ντετέκτιβς θα έχουν ευθύνη να μαγνητοσκοπούν και να καταγγέλλουν στην δημοτική αστυνομία τους ιδιοκτήτες των συμπαθών τετράποδων που δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους.
Το μέτρο ίσως φαίνεται λίγο ακραίο αλλά ο δήμαρχος απελπίστηκε καθώς μέχρι σήμερα είχε δοκιμάσει τα πάντα: από προειδοποιητικές πινακίδες μέχρι ηθοποιούς με κοστούμια. . . Σέρλοκ Χολμς, που ενημέρωναν τους περαστικούς για την εκστρατεία εναντίον των περιττωμάτων!
Οι ένοχοι θα τιμωρούνται με πρόστιμα έως 150 ευρώ, ενώ τα ποσά αναμένεται ότι θα αυξάνονται για τους κατά συρροή παραβάτες.
"Η πλειονότητα των ιδιοκτητών σκύλων είναι υπεύθυνοι πολίτες που δεν αφήνουν τα ζώα τους να αφοδεύουν σε ακατάλληλους χώρους και καθαρίζουν αμέσως μετά τα περιττώματα" δήλωσε ο δήμαρχος του Κολμενάρ Βιέχο, ο Μιγκέλ Άνχελ Σανταμαρία.
"Δυστυχώς μια μειονότητα εξ αυτών δε νοιάζεται για τους άλλους και αφήνει ένα ίχνος της έλλειψης κοινωνικής συνείδησης της στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, ακόμα και μπροστά σε σχολεία ή παιδότοπους" προσέθεσε ο ίδιος.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!