Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Βασικό θέμα της Honda στη φετινή Γενεύη θα είναι παγκόσμια πρεμιέρα του Civic Type R Concept, που φανερώνει την έκδοσης παραγωγής, που θα παρουσιαστεί το 2015. Πρόκειται για ένα "αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου", όπως το αποκαλεί η ομάδα σχεδίασης, με τολμηρό στυλ που φανερώνει τις επιδόσεις για τις οποίες φημίζεται το Type R.
Δίπλα του, το FCEV Concept, που δείχνει την ενδεχόμενη σχεδιαστική κατεύθυνση της επόμενης γενιάς του ηλεκτρικού οχήματος κυψελών καυσίμου της φίρμας που θα παρουσιαστεί σε ΗΠΑ και Ιαπωνία το 2015, για να ακολουθήσει η Ευρώπη.
Ταυτόχρονα η Honda θα παρουσιάσει τη διάταξη του συστήματος κίνησης του νέου NSX. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον V6 κινητήρα άμεσου ψεκασμού με διπλό τούρμπο (twin-turbo) σε διαμήκη διάταξη δίπλα στο υβριδικό σύστημα της Honda Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel Drive™) 3 ηλεκτροκινητήρων.
Τέλος έχοντας ήδη τον τίτλο των κατασκευαστών στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, η Honda θα αποκαλύψει τα φετινά χρώματα του 2014 Civic WTCC, ενώ θα αναφερθεί στη μακροχρόνια ιστορία της στη Formula 1 αφενός με το RA271 που έτρεξε το 1964 κάνοντας το ντεμπούτο του στο Γερμανικό Grand Prix στο Nurburgring, αφετέρου με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα RA168E που κυριάρχησε τη σεζόν του 1988 καταρρίπτοντας τα προηγούμενα ρεκόρ.

news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!