Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και στα αυτοκίνητα. Το Opel Monza Concept δεν έχει ανάγκη τα κλασικά όργανα για να δώσει χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό. Αντ’ αυτών, ο οδηγός έχει μπροστά του ένα φαρδύ ανάγλυφο ταμπλό που εκτείνεται από τη μία πόρτα μέχρι την άλλη και χρησιμοποιείται, σαν επιφάνεια προβολής.

Πληροφορίες και διακοσμητικά στοιχεία προβάλλονται στην επιφάνεια που ο οδηγός μπορεί να διαμορφώσει ανάλογα με τις ανάγκες, τα γούστα ή τη διάθεσή του. Τα συστήματα προβολής LED δημιουργούν μια συνεχή, προσαρμοζόμενη, πολυλειτουργική οθόνη - παγκόσμια πρεμιέρα σε αυτοκίνητο.
Τα τρισδιάστατα (3D) γραφικά είναι εντυπωσιακά και απεικονίζουν όλες τις σημαντικές λειτουργίες - από ακριβείς πληροφορίες οχήματος και οδηγού μέχρι σύνδεση στο διαδίκτυο, δυνατότητες επικοινωνίας και διακοσμητικά στοιχεία.

Για λόγους απλούστευσης, οι πληροφορίες του οχήματος, οι ρυθμίσεις πλοήγησης και smartphone και η συνδεσιμότητα εμφανίζονται μόνον όταν είναι απαραίτητο ή επιθυμητό. Επομένως, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί μεγάλη ποικιλία πληροφοριών, χωρίς να κατακλύζεται από κείμενα ή εικόνες.
Με ποικίλους τρόπους συνδεσιμότητας, ο οδηγός μπορεί να συγκεντρώνεται αποκλειστικά στην οδηγική εμπειρία, να επικοινωνεί με τους φίλους και την οικογένεια ή ακόμα και να συνδέεται με ολόκληρη τη διαδικτυακή κοινότητα.

Η μάρκα ανακοίνωσε ότι η συνδεσιμότητα και η ασφάλεια που προτείνει Monza Concept ανοίγουν νέους δρόμους στη μελλοντική αυτοκινητική εξέλιξη.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!