Το starxeiamas.blogspot.com είναι μια κοινή προσπάθεια νέων ανθρώπων, φίλων και συνεργατών, πρόθεση των οποίων είναι να δημιουργηθεί σταδιακά μία εναλλακτική διαδικτυακή εστία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Είναι μια ματιά καθαρή, μακριά από σκοπιμότητες, προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, καθώς επιθυμία των δημιουργών είναι να οικοδομηθεί μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους αναγνώστες, ώστε η σχέση αυτή να αναβαθμίζεται συνεχώς και να εξελιχθεί σε μια σταθερή βάση αντικειμενικής πληροφόρησης.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις σας και ευελπιστούμε να γίνουμε η νέα παρέα της καθημερινότητα σας, ένα παράθυρο χρήσιμων πληροφοριών και χαμόγελων που τόσο χρειαζόμαστε όλοι μας σήμερα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη σας και ελπίζουμε το δυναμικό μας ξεκίνημα να σας ικανοποιεί ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου.

Στην κατηγορία Άρθρα “Στα Αρχεία Μας” μπορείτε να διαβάσετε όλες τις “εσωτερικές παραγωγές” του ιστολογίου μας, όλα εκείνα τα άρθρα που εμπνεύστηκαν, σχολίασαν ή και μετέφρασαν οι συντάκτες μας και δεν αποτελούν απλά μία αναπαραγωγή από άλλα sites ή blogs.

Οι απόψεις και οι εκτιμήσεις που δημοσιεύονται στο Ιστολόγιο ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών. Οι συντάκτες των αναρτήσεων έχουν πλήρη δικαιώματα αρθρογραφίας και άμεσης δημοσίευσης και αναλαμβάνουν τη νομική ευθύνη των γραφόμενών τους.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα sites και blogs που μνημονεύονται ή από google search και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται ή περιέχουν το λογότυπο τους.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως starxeiamas.blogspot.com με ενεργό σύνδεσμο (link) που να οδηγεί ηλεκτρονικά τον επισκέπτη στην αντίστοιχη σελίδα μας.

Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Ιστολογίου, διαπιστώσει ότι από αβλεψία μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα ή γενικότερα παραβιάζεται η νομοθεσία, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στο starxeiamas@gmail.com προς άμεση αποκατάσταση.

Η συντακτική ομάδα του Ιστολογίου ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ
Copyright (c) ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ 2013, All rights reserved.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!